product

Uraga Raro

Wolisho - Dega

250gr

Αρώματα λουλουδιών και ζαχαροτό, τροπικά ροδάκινα, ζαχαροτό, πολυεπίπεδος, περίπλοκος με ντελικάτο τελείωμα.

Υπάρχουν 1500 αγρότες που προμηθεύουν κεράσια στον σταθμό επεξεργασίας Uraga Raro, που βρίσκεται σε υψόμετρο πάνω από 2470 m.a.s.l.

Εδώ τα κεράσια παραμένουν μέσα στα πλαστικά βαρέλια για 48 ώρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η φυσική ζύμωση διασπά τα σάκχαρα στα κεράσια του καφέ παράγοντας μοναδικές γευστικές ενώσεις με αποτέλεσμα την πολυπλοκότητα και την εκπληκτική γλυκύτητα αυτών των καφέδων. Μετά τη ζύμωση, τα κεράσια στεγνώνουν πλήρως σε υπερυψωμένα αφρικάνικα ”κρεβάτια” για 15 ημέρες.

16.00€ εκτός αποθέματος
deco deco